top of page

OVER THAI YIM

Thai Yim: Onze droom, ons succes!

In 2013 zijn de deuren van Thai Yim geopend voor onze gasten en sindsdien maken we vele gezinnen in 't Gooi gelukkig met onze heerlijke gerechten. Noi, de eigenaresse, heeft het Thais koken geleerd van haar ouders door veel mee te kijken als klein meisje. De gerechten van Noi zijn oprechte Thaise gerechten, net zoals haar ouders het vroeger al kookte. Een traditionele Thaise keuken met een combinatie van de technieken van haar ouders en de technieken van Noi. Ze heeft de Thaise keuken helemaal eigen gemaakt en in de loop der tijd steeds meer geoptimaliseerd.

Een droom die werkelijkheid werd

De ouders van Noi zagen hoe zij als klein meisje in de keuken de lekkerste gerechten aan het bereiden was. Ze droomde daarom ook dat Noi ooit zelf een restaurant zou gaan beginnen. Een droom die werd gedeeld door Noi.  Ondertussen heeft Noi jarenlang gewerkt in Thaise keukens als chefkok en ondertussen andere jonge koks opgeleid tot chefkok. Ze heeft de fijne kneepjes van haar Thaise keuken doorgegeven aan nieuwe generaties. Ondertussen heeft Noi met haar man Sleep in 2013 de stap gezet.

Een onvergetelijke smaak

Thai Yim is een Thaise bezorg/afhaal restaurants in 't Gooi met een onvergetelijke Thaise smaak. Een smaak die niet te vergeten is en bijna verslavend werkt. Thai Yim is dan ook oprecht blij met de vele lovende reviews, het is echt een teken van waardering. Probeer echt eens de keuken van Noi bij Thai Yim!

 

Eet smakelijk en hou je Thai!

WhatsApp Image 2021-09-06 at 19.05.58 (42).jpeg

Thai Yim
Beleef de Thaise glimlach
Bezorgen, Afhalen, Catering

bottom of page